Hlavní obsah
Článek

Meghan Markle (43) se stůj co stůj chce zařadit mezi americkou smetánku a také mezi nejúspěšnější podnikatelky. Na svou poslední sešlost ale oblékla model, který ji podle lidí rozhodně mezi ty nejlepší nevystřelí.

Vévodkyně Meghan se po odchodu z Anglie snaží prosadit všemi možnými způsoby. V televizních pořadech, jako patronka charitativních organizací a také jako podnikatelka. Přesto, že instagramový profil i webové stránky její firmy American Riviera Orchard stále zůstávají prázdné a jediné, co svět zatím viděl, bylo několik marmelád a psí sušenky, chová se Meghan už jako velká podnikatelka a účastní se obchodních summitů.

Naposledy si prý pro inspiraci zaletěla společně s podnikatelem Jamiem Kernem Limou ze Santa Barbary soukromým letadlem do Hamptons, kde se na akci G9 Ventures Summer Summit společně s ní objevila celá řada dalších obchodníků a celebrit. Mezi hosty nechyběly například Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon a Laura Dern, módní návrhářka Misha Nonoo a známá vizážistka Bobbi Brown. A právě na fotce s Bobbi Brown se Meghan nechala zvěčnit a ukázala tak, co si na obchodní setkání oblékla na sebe.

Manželka prince Harryho zvolila lněný oblek, sestávající z vesty za v přepočtu 6300 korun a kalhot za 7700. Ozdobena byla samozřejmě i řadou svých oblíbených šperků. Tento model se ale příliš nezdál mnoha lidem, kteří na něm hned začali hledat mouchy.

„Ve svých outfitech potřebuje barvy, potřebuje krejčího a musí vědět, že len není vždy dobrá látka,“ píše například jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail, který by radil spíše šaty po kolena v barvách broskve, limetky nebo růže. „Vypadala jsem víc elegantně a stylově, když jsem si tento víkend oblékla věci z Tesca. Trochu se snaž, holka, teď chceš hrát vysokou ligu,“ píše jiná čtenářka.

„Všichni vidíme, že ten model je příliš velký a také moc zmačkaný. Mohlo by to fungovat, ale muselo by to lépe sedět,“ míní další. „Hm, alespoň to zkusila. Myšlenka toho obleku je velmi šik, ale provedení to kazí. Vesta by potřebovala další knoflík, aby vypadala elegantně, a kalhoty jsou směšně dlouhé, zametá s nimi podlahu. Navíc je oblek zmačkaný. Celkově místo elegantně vypadá jako vysokoškolačka, která si půjčuje oblek své starší sestry na nečekanou oficiální akci, které se musí zúčastnit,“ rozepsal se další odborník na módu.

Meghan tak za účast na svém obchodním jednání příliš lichotek za oblečení nedostala. Snad ale pochytala alespoň nějaké obchodní triky, aby už konečně mohla rozjet svoji firmu, která je zatím stále na startovní čáře.

Další články

Načítám