Hlavní obsah
Článek

Herečka Anna Polívková (45) je od víkendu vdanou paní. Tu pravou lásku našla u italského přítele Giuseppeho, kterého si na pláži nedaleko městečka Bari vzala. Na tajné veselce nechyběl ani otec herečky Bolek Polívka (75), který si velký den své dcery, stejně jako ostatní hosté, užíval.

Přestože se po boku Giuseppeho objevovala herečka ve společnosti už dva roky, vždy ho představovala jako kamaráda. Jejich vztah byl ale vážnější, než se myslelo, a dvojice, která už svou lásku na letošním karlovarském festivalu neskrývala, si řekla své „ano“. Svatba proběhla na břehu Jaderského moře a Aničce to v její velký den slušelo.

Přestože byla svatba přísně tajná, hosté zážitky z veselky začali sdílet na sociálních sítích. Na instagramu se tak objevilo video od jednoho ze svatebních hostů. Aničku Polívkovou přivezl k obřadu modrý veterán. Pro svůj den si herečka oblékla bílé šaty, přes které měla nejdříve svetřík s dlouhým rukávem. Ten už při obřadu sundala a pochlubila se odhalenými zády. Hlavu si pak ozdobila kloboučkem s velkým zdobným závojem.

Celému veselí přihlížel od začátku herec Bolek Polívka, který svou dceru také odvedl k oltáři a předal jejímu muži. Na svatební hostině se pak všichni skvěle bavili. Bolek Aničku vytáčel dokola a na závěr dne čekal na novomanžele také obří svatební dort, po kterém následoval ohňostroj. Nutno říct, že takovou veselku by si přála kdejaká nevěsta.

Další články

Načítám