Hlavní obsah
Článek

Výsledky pitvy nařízené soudem po úmrtí Paola Liuzziho, jenž byl první láskou britské princezny Beatrice, potvrdily po čtyřech měsících příčinu jeho smrti. Paolo, který s vnučkou zesnulé královny Alžběty II. chodil, když jí bylo sedmnáct a jemu 24 let, zemřel po předávkování nové smrtící pouliční drogy.

Liuzoo byl nalezen bez známek života 7. února v pokoji jednoho hotelu v Miami. Muž, jemuž se přezdívalo ‚princeznin playboy‘, zemřel na následky požití drogy známé jako benzo-dope, která se vyrábí smícháním několika dalších drog. Podle pitevní zprávy získané Daily Mailem mu v těle koloval mix kokainu, fentanylu, ketaminu a bromazolanu. Droga je přitom spojována s velkým počtem úmrtí v USA.

Směsice drog se ukázala být až příliš i pro ostříleného uživatele návykových látek Liuzza, který podle pitvy podlehl „akutní kombinaci toxických drog“. Liuzzo měl potíže nejen s drogami, ale i hazardem a násilím. Několikrát kvůli svým prohřeškům stanul i před soudem.

Princezna Beatrice s rebelujícím Paolem randila ještě jako teenagerka, a to v letech 2005–2006. Potíže se zákonem měl přitom Paolo už daleko dřív. Tři roky předtím, než chodil s princeznou, byl obviněn ze zabití spolužáka na univerzitě Jonathana Duchatelliera. Liuzzo byl obviněn, že tehdy devatenáctiletého mladíka ubil pěstmi, ale čin byl nakonec překvalifikován jako ublížení na zdraví a on si odpykal pouhých sto hodin veřejně prospěšných prací.

Další články

Načítám