Hlavní obsah
Článek

Liam Payne (†31) zemřel poté, co spadl z balkonu ve třetím patře hotelu v Buenos Aires. Nyní už je jasná bezprostřední příčina jeho smrti. Zpěvák kromě jiného utrpěl zlomeninu lebky.

Payne se podle dostupných informací vrhl z výšky necelých čtrnácti metrů v nádvoří hotelu Casa Sur v hlavním městě Argentiny. Alberto Crescenti, vedoucí pohotovostních služeb v Buenos Aires, uvedl, že zpěvák utrpěl „zlomeninu lebky a extrémně vážná zranění, která vedla k jeho okamžité smrti“.

Televizi TN také prozradil, že když záchranáři na místo dorazili v 17 hodin místního času, byl už Payne mrtvý. „Naší úlohou bylo rychle tam zamířit, poskytnout lékařskou pomoc a pokusit se ho resuscitovat, ale jeho zranění byla neslučitelná se životem,“ uvedl.

Identitu muzikanta potvrdily záchranné složky díky kontrole jeho pasu. Okolnosti tragického pádu ale zatím nejsou zcela objasněny. Místo pečlivě zkoumali policisté ve forenzních oblecích.

Dle zaměstnance hotelu měl být zpěvák pod vlivem drog, ničit svůj pokoj a personál se obával, aby se nestalo něco zlého právě proto, že měl pokoj balkon.

Payne do Argentiny přicestoval na koncert svého bývalého spoluhráče Nialla Horana s přítelkyní Kate Cassidy, ta ale odjela před dvěma dny. Přibližně ve stejnou dobu jeho bývalá snoubenka měla muzikantovi prostřednictvím právníků předat dopis o zastavení a upuštění od obvinění za to, že ji opakovaně kontaktoval.

Zpěvák se stal hvězdou v 16 letech v seskupení One Direction.

3
fotky

Další články

Načítám