Hlavní obsah
Článek

Těšil se na léto, které stráví s kapelou a fanoušky, ale všechno je jinak. Hudebník Mirai Navrátil (31) leží v nemocnici a je po operaci. Na dvou místech zlomená čelist a s tím spojená rekonvalescence nedávají příliš nadějí na brzký návrat na koncertní pódia. To všechno kvůli brutálnímu napadení po koncertě Eda Sheerana, kolem kterého stále visí ve vzduchu celá řada otazníků.

„Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama,“ zaskočil fanoušky frontman populární kapely Mirai. Protože si zranění žádají dlouhou rekonvalescenci, neobešlo se to bez rušení koncertů.

Jen o tom, jak ke zranění přišel, zatím Mirai mlčí. Podle zdroje Blesku měl být napaden! Údajně se dostal do vyostřeného konfliktu kvůli tomu, že se v rozkuráženém stavu měl až příliš dvořit jedné z dívek. To se pochopitelně nelíbilo jejímu příteli.

Populárního zpěváka měl muž několikrát okřiknout, ovšem bez odezvy, poté vytasit kovový boxer a jím ho praštit! Vzhledem k tomu, že jde o zbraň, která se nasazuje na klouby prstů a zvyšuje ničivost úderu pěsti, není divu, že Mirai neodešel z potyčky bez vážné újmy. Nadvakrát zlomená čelist, kterou museli lékaři na stomatochirurgii vyspravit titanovým plátem a několika šrouby, hovoří za vše.

Hudebníka jsme se pokusili kontaktovat s prosbou o vyjádření k celé věci, zatím neúspěšně. Bohužel se tak nedozvíme ani to, zda se v jeho životě objevila nová známost, o které se také hovoří.

„Čekáme na podrobnosti, ale už teď víme, že rekonvalescence si bude žádat nějaký čas. Je jisté, že nezvládneme libereckou zastávku našeho Mirai Summer Festu, která měla být tuto sobotu 3. 8. Hledáme nový termín, ohledně zakoupených vstupenek vás budeme co nejdříve informovat. Prosíme o trpělivost,“ informovali zástupci kapely.

Byli jste svědky zpěvákova napadení? Znáte někoho, kdo celý incident viděl a má k němu bližší informace, které by do celého případu mohly vnést světlo? Ozvěte se nám na e-mail: redakce@super.cz.

Další články

Načítám