Hlavní obsah
Článek

Tenhle příběh bohužel šťastný konec neměl. I když se zdálo, že se dalmatin František zpěváka Tomáše Kluse (38), kterého si letos v dubnu s manželkou Tamarou Klusovou (36) pořídili, po operaci střev uzdraví, nestalo se tak.

Pejsek při hře s gumovou hračkou nedopatřením spolknul pískátko a skončil s perforací střeva na operačním sále. A přes veškerou snahu veterinární kliniky se jeho stav ani po tříhodinové operaci nelepšil. Naděje, že to František zvládne, protože je to ještě mladý pes, byla marná. Všem, kteří sledovali pejskův několikadenní boj o život, museli Klusovi sdělit smutnou zprávu.

Zpěvák i jeho žena se se svým pejskem rozloučili i prostřednictvím sociálních sítí. „Přišel jsi, abys vyléčil bolavý srdce, co dostala strach z toho, že soucit a láska jsou na ústupu. Bylo té lásky v Tobě tolik, že i nejzarputilejší nedůvěřivci podlehli s něhou, a nešlo je od tebe odtrhnout. Všechny ty smutky jsi rozpustil do svejch puntíků a vrátil jsi nám víru v barevnej svět,“ vyznal se Tomáš. „Milujeme tě na furt. Pašáku. Tvá mise: milujeme byla víc než úspěšná,“ vzkázal do psího nebe Tomáš.

Na vlastním profilu sepsala rozloučení i Tamara Klusová. „Je těžký se loučit s někým jako Ty. Odpověď na tu tunu smutku je jediná: Láska. A tu jsi přesně nám všem na tenhle svět přinášel. A za to Ti budu navždy děkovat. Život a smrt jedno jsou. Stejně jako já a Ty jedno jsme. Leť do světla, Frančulo. A brzy na shledanou v dalším našem příběhu, který nás jednou čeká. Děkuju za každý den s Tebou,“ uzavřela.

Související témata:
mazlíčci slavných

Další články

Načítám