Hlavní obsah
Článek

Sabrina Carpenter (25) v hrůze utekla z jeviště poté, co ji během vystoupení zasáhla jiskra z doprovodné pyrotechniky. „Ach můj bože!“ vykřikla do té doby vlnící se zpěvačka a dala se na úprk. Nehoda se stala v sanfranciském parku Golden Gate, kde zpívala v hlavním čase na hudebním a uměleckém festivalu Outside Lands.

Americká herečka a zpěvačka vystupovala ve stříbrných třpytivých minišatech a kozačkách, což je jeden z jejích typických modelů, které na pódium obléká. Bývalá Disney hvězda se ale při tanci během finální děkovačky dostala příliš blízko k pyrotechnice a několik jisker ji trefilo. Dle jejího pozdějšího vyjádření to nebylo do zad, jak by se mohlo z videa zdát, ale prý přímo do hrudi.

Ve videu je slyšet zaskočená Carpenter, která v současné době chodí s irským hercem Barrym Keoghanem (31). Nejdříve tancuje na horní platformě, pak několikrát vyjekne a začne se chránit pažemi, následně spěšně odchází spolu se svými doprovodnými tanečníky z pódia.

Momentálně stále strmě stoupající popová hvězda, která se těší nejen za oceánem ohromné popularitě, je přitom žhavá sama o sobě. Nepřekáží jí v tom ani její malý vzrůst. Bez podpatků měří totiž pouhých 151 cm. Za pár dní jí vychází album, které trefně pojmenovala Short n’ sweet (Malá a sladká). Deska obsahuje známou píseň Espresso i novější hit Please Please Please, v jehož klipu si zahrál i její milý.

Jelikož se jednalo už o poslední poděkování fanouškům před ukončením celého vystoupení, mohla být Sabrina hned po jiskřivé nehodě řádně prohlídnuta. Odnesly to zřejmě jen její šaty a sama zpěvačka se obešla bez zranění. Sabrina incident později nechtěla moc komentovat, i tak se video rychle stalo virálním.

Už v září čeká „malou a sladkou“ Carpenter předávání hudebních cen MTV, kde bude i vystupovat, jelikož je se svými šesti nominacemi jednou z nejčastěji nominovaných umělkyň večera. Poté se vydává na dvouměsíční turné.

Další články

Načítám