Hlavní obsah
Článek

Postupně vám představíme mladé muže, kteří se dostali do finále tradiční soutěže mužské krásy, která vyvrcholí 23. srpna v Náchodě. Letos je mezi finalisty i jeden, který musel překonat řadu úskalí, když před 11 lety přišel při autonehodě o nohu.

Devětadvacetiletý Petr Hantych soutěží s číslem 10, pochází z Ústí nad Labem a pracuje jako řidič. Převáží krev. „Známý, který má stejného trenéra boxu jako já, mě inspiroval, abych šel na casting. Zatímco on nepostoupil, já ano,“ usmíval se sympaťák, který je ženatý a je otcem tří dětí. Kromě boxu se věnuje také fitness a kalistenice, tedy cvičení s vlastní váhou.

„Mám dva známé, kteří už ve finále byli, ti mi řekli, ať si to hlavně užiju a nejsem ve stresu,“ svěřil po soustředění finalistů, kde měl trému hlavně z rozhovorů. Zvládl je ale s přehledem a s nadhledem mluvil i o svém hendikepu.

„Už od začátku jsem to bral hlavně jako výzvu. Zhubnul jsem na 55 kilo, před autonehodou jsem měl 74 a skákal jsem parkúr. I proto ta cesta k fitku. Žiju normální život, vlastně žádný hendikep nemám. Jen se mi nikdy nestane, že bych vstal levou nohou a ani si nedávám panáka ještě do druhé nohy,“ drsně žertoval i mezi ostatními finalisty Petr.

3
fotky
Související témata:
Petr Hantych

Další články

Načítám