Hlavní obsah
Článek

Všude dobře, doma nejlíp! Přesně to si řekli i Petr Pavel s manželkou Evou, kteří zůstali na dovolené věrní českým luhům a hájům. A v žádném případě nelitovali!

„S Evou trávíme dovolenou v Česku na naší chatě, a chtěli bychom všem dětem i dospělým popřát hezké prázdninové chvíle a zasloužený odpočinek. Prázdniny svého dětství jsem si připomněl návštěvou tradičního výrobce hraček,“ pochlubil se na sociální síti prezident.

Ten si na své konto připsal další cenné body. Lidé jsou nadšení už tím, že na dovolenou vyrazil do Česka a zůstal věrný rodné hroudě. Té se ovšem držel i jeho předchůdce Miloš Zeman. Tím ale podle fanoušků veškeré podobnosti končí.

„Krásnou dovolenou vám i naší první dámě, byť to oslovení údajně nemá v oblibě. Důležité ale je, že v oblibě máme my, u nás doma tedy to platí, celý prezidentský pár a jsme hrdí, jak reprezentujete tento úřad a naši republiku. Ať se vám daří a krásný zbytek léta, pane prezidente,“ vzkázala nadšená Naděžda.

„Pane prezidente, přeji příjemnou dovolenou a hodně klidu v rodinném kruhu. Jste skvělý a děláte Česko znovu větší, za to vám patří velké díky. Konečně se nemusíme stydět,“ uvedl na to konto Jan.

„Vzpomínky na prázdniny. Na Novém Hrádku jsem měl babičku a trávili jsme tam každý rok celé prázdniny,“ zahrál na nostalgickou strunu Petr.

„Pane prezidente, odpočiňte si podle vašeho gusta. Moc si to zasloužíte. Jste nejlepší!“ přidala se Helena.

Další články

Načítám