Hlavní obsah
Článek

Prezident Petr Pavel s manželkou Evou přijali pozvání rakouské hlavy státu Alexandera Van der Bellena a jeho choti Doris Schmidauerové. Vyrazili tak do malebného Salzburgu. A i tentokrát zazářili!

„Přijeli jsme s Evou do Salcburku, rakouského města kultury, na pozvání prezidenta Alexandera Van der Bellena a první dámy Doris Schmidauerové. Čekal nás nejen Salcburský festival, ale také řada setkání a rozhovorů s přáteli,“ prozradila česká hlava státu na sociální síti.

„Věřím, že partnerství našich zemí má obrovský potenciál se dále rozvíjet z pohledu historie, současnosti i budoucnosti. Moc si ceníme přátelského pozvání, které potvrzuje vysokou úroveň česko-rakouských vztahů,“ dodal Pavel.

Jeho choť vystřídala u našich jižních sousedů hned několik modelů. V prvním případě vsadila na starorůžovou, zatímco v druhém na rudou v kombinaci s černou. Lidé si ale všimli i jejích vlasů. Podle některých jí víc slušely kratší.

„Měli jsme to štěstí vidět prezidentský pár naživo. Čistě náhodou jsme byli v Salcburku na krátké procházce. Oběma to moc slušelo. I v tom příšerném horku,“ poznamenala na Facebooku Jana.

„Super, mám dojem, že kratší vlasy Evě Pavlové sluší víc!“ nechala se slyšet Drahoslava.

Další články

Načítám