Hlavní obsah
Článek

Těžko věřit, kam až může zajít zášť a nepřejícnost některých lidí. Přesvědčil se o tom i Petr Pavel, který s manželkou Evou vyrazil na plánovanou cestu po USA. Už to některým přišlo na pováženou. Prý měl po povodních zůstat doma. Vadily i momentky známých míst. Zlé jazyky naštěstí převálcovali fanoušci prezidentského páru.

„Svoboda osvěcuje svět. Původní motto sochy Svobody se dá aplikovat na každé místo na světě. A New York je naopak místem, kde se potkává celý svět. Na ulicích, v parcích, ale například i na Valném shromáždění OSN. Jsem rád zpátky,“ informoval ze své zahraniční cesty prezident.

Milá slova bohužel v případě některých lidí nepadla na úrodnou půdu. Na sociálních sítích pak dali průchod své frustraci a nepřejícnosti. „Já myslela, že tam jedete domlouvat mír, a vy pořád jenom zbrojit! Oni potřebují vydělávat na zbraních, tak to budete podporovat! Jste vlastizrádce a ženete do války lidi, kteří válku nechtějí a nesouhlasí s tím, co děláte! Jste ostuda České republiky,“ rozohnila se Eva.

„Je vidět, že jste střelená na hlavu,“ usměrnil ji ve facebookové diskuzi Pavel.

„Povodně vás, pane prezidente, nezajímají, ani vaší krásku. Hlavně že jste na výletě, lidé vám leží bůhvíkde, hlavně, že vy si užíváte,“ napsala prezidentovi žena, která si říká Květinka Barevná a místo profilové fotky má zvířátka.

„Kdybyste nebyla jen zlá, ale zajímala se, co se děje, tak oba ve vyplavených místech byli, organizují pomoc, a pomoc i přivezli. Pro paní Pavlovou je to dokonce osobní, protože tam vyrůstala. Lidi jako vy jsou peklo, zlí, nepřející, co lžou místo, aby se sami zvedli a pomohli. Už toho prosím nechte, nepomáháte vůbec nikomu a ničemu,“ zpražila ji Alžběta, která ji rychle odkázala do patřičných mezí.

„Socha Svobody, tak to sedí! To se máte čím chlubit,“ obořila se na prezidentský pár jistá Eva, která se zařadila po bok těch, kdo nepochopili smysl a význam zahraničních cest státníků. „Hlavně, že jste utrousila jedovatou slinu. Teď se vám bude lépe dýchat,“ reagovala na její slova Jarmila.

Další články

Načítám