Hlavní obsah
Článek

Na začátku festivalu plánoval, že v Karlových Varech setrvá až do konce, a měl připraveno spoustu stylingů na všechny možné i nemožné příležitosti. Ale neustálé převlékání zpěváka Milana Peroutku (34) i jeho partnera Dominika Roubínka zmohlo a vrátili se odpočinout si domů.

„Já věděl, že mi tu moji bilanci oklepete o hlavu. Ale na chvíli se vypaříme a vrátíme s dobitými baterkami,“ svěřil se s únavou materiálu Milan. „Možná moje modely vzbudily nějaké emoce, ale počítám se vším,“ mávl rukou ozdobenou spoustou prstenů, kterými doplnil oblek plný barevných flitrů, zpěvák.

Na kolonádě jsme ho mohli potkat dokonce i v modelu, který připomínal pyžamo. „To bylo od české návrhářky Cindy, která dělá i grafiku a má to unisex a unisize. A bylo to velmi pohodlné,“ upřesnil Milan. V podobném kousku jsme ostatně viděli i manželku zpěváka Marcela.

„Je fakt, že je to tady hodně o převlékání. A právě proto jedem na chvíli domů, kde se nebudeme muset převlékat. A pak se převlečení zase vrátíme,“ uzavřel Milan, jehož módní kreace si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Další články

Načítám