Hlavní obsah
Článek

Ve vteřině přišla o pořádný balík peněz. Nela Slováková (34) si chtěla dopřát luxusní obutí a objednat si značkové tenisky za 26 tisíc korun. Za boty nakonec ale dala mnohem víc, z účtu se jí totiž strhlo přes půl milionu.

Zatímco mnozí by z podobné situace šíleli, brněnská podnikatelka se o svůj příběh z online nákupů podělila s úsměvem na rtech. „Šla jsem si objednat boty, tenisky. Mám je hrozně ráda a už je přestali vyrábět a jsou to Dior tenisky,“ svěřila se Nela s tím, že zjistila, že její oblíbené boty luxusní značky jsou znovu dostupné. „Šla jsem na stránku, objednala jsem si je a stály 26 tisíc korun českých,“ prohlásila Nela Slováková, která následně zažila poněkud horké chvilky.

„Zaplatila jsem to kartou a stála jsem na semaforu a promáčkla jsem to v tlačítkách, že zaplatím. A ukázalo mi to, že objednávka odeslána, že je potvrzená a zaplacená. Nahoře vám pak vybíhá, že to bylo zaplaceno a strhlo peníze a z karty to opravdu odečetlo. A mně to strhlo 648 tisíc českých korun, 648 a tři nuly, tři čtvrtě milionu,“ svěřila se blondýnka, která za obuv vyplázla pořádný balík.

Po příjezdu začala celou situaci okamžitě řešit. A zjistila, že místo 26 tisíc korun jí bylo z účtu strženo 26 tisíc eur. „Na stránkách Dioru byl asi error,“ prozradila Slováková, která nejdřív volala do banky a následně začala celou situaci řešit s online obchodem. „Takže jsem volala do londýnského Dior store, ať mi vrátí peníze,“ prozradila Nela. „Čekala jsem na telefonu, potila jsem se, až mi pán řekl, ze vidí připsanou částku 26 tisíc eur, takže budu doufat, že mi to co nejdřív dojde zpět,“ dodala Slováková, která se za boty plácla přes kapsu.

Související témata:

Další články

Načítám