Hlavní obsah
Článek

Slavnostní premiéru filmu Mord si v pražské Lucerně nenechala ujít řada známých tváří. Ve většině se na uvedení snímku dámy náležitě oblékly a až na výjimky společenskou akci nepodcenily. Jednoznačně nejvíc sexy byla Denisa Pfauserová (35).

Herečka oblékla svůdné šaty až na zem. Na červený koberec dorazila tentokrát v černém modelu s odvážnými průstřihy. Odhalila tak své boky a předvedla i tetování, které na žebrech má. Dlouhé šaty až na zem na premiéru zvolila také manželka Martina Donutila. Herečka Sára Donutilová dříve Affašová oblékla černý model s bílými detaily na šňůrkových ramínkách.

Uvedení snímku si nenechal ujít ani herec Miroslav Donutil se svou ženou, která na akci zvolila krátké černé. Po kratším modelu sáhla i herečka Kristýna Leichtová (38). Té to velmi slušelo v minišatech zelené barvy. Model přes jedno rameno doplnila střevíčky se špičkou.

V kině Lucerna nechyběla ani Ester Geislerová (40) se sestrou Aňou. Obě i přes letní horké teploty dorazily v šatech s dlouhým rukávem. Kdo další se na premiéře snímku objevil, se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám