Hlavní obsah
Článek

Filmová premiéra, která tu dlouho nebyla! Slavnostní uvedení nového snímku Zápisník alkoholičky bylo výjimečné hned z několika důvodů. Hvězdnou účastí a také tím, že po skončení filmu nenásledoval „obvyklý“ večírek.

Tentokrát tak hosté odcházeli po svých a rozhodně ne vratkým krokem. Už z povahy filmu by bylo trochu zvláštní, když by se stoly prohýbaly pod skleničkami se sektem a na baru by pivo a panáky tekly proudem.

To ovšem neznamená, že by v Lucerně byla nuda. Tu mají možná v Brně, v Praze se s ní ale setkáte jen sporadicky. Zápisník alkoholičky přilákal celou řadu hvězd a hvězdiček. Nechyběl Miroslav Hanuš (61), který si ve filmu zahrál tchána hlavní hrdinky v podání Terezy Ramby (34). Oblíbeného herce přišla podpořit nejen manželka Jana, ale i dcera Eliška, kterou velmi dobře znají všichni diváci Ulice.

Čas si našli i Karel JanákRomanou Goščíkovou. Režisér, který Rambu obsadil do svého nového seriálu Parťák, byl na svou oblíbenkyni hodně zvědavý. Jeho manželka samozřejmě také, a protože si chtěla uchovat památku na tento výjimečný večer, vyfotili se společně na schodech s červeným kobercem. Ruku v ruce, jako čerstvě zamilovaný pár, také odcházeli.

To cesty Lilie Khousnoutdinové a Karla Janečka se při cestě domů rozešly. Zatímco žena miliardáře si hověla v ženském kruhu ve složení Lejla Abbasová, Alena Doláková a další dámy, podnikatel odcházel v tichosti a sám. Podobně na tom byl i Jiří Mádl (37).

Ewa Farna (31) měla větší štěstí, na cestě z kina ji doprovázela kamarádka, podobně na tom byla i Kateřina Žbirková. K ní a její známé se přidala ještě Dáša Zázvůrková a povedený trojlístek byl na světě.

Další články

Načítám