Hlavní obsah
Článek

Je to pár týdnů, co Andrej Babiš (70) ulehl s covidem. Nemoc se nevyhnula ani Petru Fialovi, který ovšem neupřesnil diagnózu. Prý ale nejde o nic vážného. I tak si vysloužil spoustu dojemných komentářů a reakcí. Našlo se ale i dost těch, kdo si servítky příliš nebrali.

„Vážení přátelé, velmi mě to mrzí, ale z důvodu nemoci bohužel musím zrušit program v Moravskoslezském kraji a na Zlínsku. Není to nic vážného, je toho teď všude plno, tak se to nevyhnulo ani mně. Věřím, že budu co nejdříve naplno zpátky v práci,“ uvedl na sociální síti.

Reakce lidí na sebe nenechaly dlouho čekat. A byly hodně různorodé. Rozhodně nešlo jen o přání brzkého uzdravení. „Nemusíte se zbytečně obtěžovat. Zůstaňte doma co nejdéle to půjde. Ideálně do druhé půlky příštího roku. Alespoň se pořádně vykurýrujete a budete jako rybička. Zdraví by se nemělo podceňovat,“ vzkázal mu Dominic.

„Milý pane premiére, já jsem skoro raději, když nepracujete,“ rýpla si Renata. „Slušnost je popřát brzké uzdravení. Bylo by pěkné, kdybyste se zbavil i některých nedobrých virů lidských a politických,“ přidal se s komentářem Vašek. Ani on si jistý rýpanec neodpustil.

„Jestli máte covid, tak tím svým komentářem jste to zabil,“ smála se Markéta. „Měl byste se šetřit, myslete na své zdraví a odstupte,“ poradil premiérovi Ivan, který má za to, že by se politik neměl přepínat. „Pěkně si odpočiňte s dobrou knihou. My voliči vám dáváme volno dvanáct měsíců,“ nechal se slyšet Josef. „Brzké uzdravení,“ popřál Karel, který to myslel upřímně.

„Ani moc nemusíte spěchat, práce v souvislosti s vámi je sprosté slovo,“ napsala Fialovi Emilie. „Vy jste ale kyselá duchna,“ vpálila jí Hani. „Přemýšlím, že bych na Donio založil sbírku Lázně pro Petra Fialu až do podzimu 2025,“ vtipkoval David.

Další články

Načítám