Hlavní obsah
Článek

Nejen Miloš Zeman vyrazil do hor nevhodně oblečen. Nevzal si ani větrovku a nebýt slovenských policistů, mrzl by ještě teď. To Petr Fiala se cestou na Ještěd ani nezpotil. O to víc lidé řeší, co měl na sobě.

„Výšlap na Ještěd byl trochu výzva. Ale s Edou Kožušníkem, Petrem Beitlem, Vítem Němečkem a všemi, kdo jste se k nám přidali, jsme to zvládli,“ informoval předseda vlády.

„Jako zdolat to v bundě, košili, tesilkách a společenské obuvi, to se jen tak nevidí,“ smála se Monika. „A je frajer. Jde v tom, co je mu vlastní,“ kontrovala Kamila, která diskutérku na facebookovém profilu Fialy ještě vyškolila z toho, jak se skloňuje obuv.

„Tak v těch tesilkách a košili to bylo asi fakt náročné,“ zkusil to znovu Ladislav. „Napadlo mě úplně to samý,“ přidala se Monika. „Na Ještěd v lakýrkách? Nu, to odpovídá narcistnímu pitomci. Bunda místo saka to nespraví,“ nešetřil premiéra Igor.

„To je sportovní oblečení včetně obuvi? Vy fakt už nepřekvapíte v ničem,“ nevěřila svým očím Lída. „Proč tam jde v košili a polobotkách?“ ptal se Richard. „Turista v tesilkách. Teď už jsem viděl všechno,“ smál se Petr.

Související témata:
Ještěd

Další články

Načítám