Hlavní obsah
Článek

Premiér Petr Fiala v Kramářově vile přijal národní hokejovou reprezentaci, která si z mistrovství světa odvezla ten nejcennější kov. Však měl také předseda vlády na krajíčku, když k hráčům a přípravnému týmu promlouval. Jistě k tomu přispěl i fakt, že řadu zápasů v O2 areně sám sledoval.

„Vážení členové hokejové reprezentace, děkuji vám za úžasný úspěch a skvělou reprezentaci. Je to úspěch, který má velký společenský význam. Dodali jste naději a dobrý pocit spoustě lidí v České republice,“ promluvil k přítomným.

„Já sám jsem měl možnost se zúčastnit, moc jsem to prožíval. Je to o to cennější, že na MS domácí tým zpravidla nebývá vítězem,“ doplnil ve svém proslovu Fiala.

„Bylo to naprosto fantastické. Chtěl bych poděkovat i vedení hokejového svazu. To, že jsme opět udělali rekord, to o něčem svědčí. Ještě jednou díky! Rád bych, abyste si to, čeho jste dosáhli, mohli připomenout, dovolím si vám proto dát malou pozornost,“ překvapil premiér sportovce.

Pokud vás zajímá, čím zlaté hochy podaroval, vězte, že to byla drobnost v podobě odznaku. Tím velkým a nezapomenutelným zážitkem pro všechny zúčastněné bylo samotné setkání, o tom není pochyb. Však se taky premiér dmul pýchou. A když došlo na to, podržet si pohár, to už měl zase na krajíčku…

Další články

Načítám