Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) se dočkala nečekané podpory od influencerky Nikol Leitgeb (37). Simona to v poslední době na sociálních sítích pořádně schytává. Naposledy neustála hejt jedné ze svých sledujících, která jí napsala, že vypadá výrazně hůř než její sestra, která je o pět let starší.

Simona místo mlčení zvolila svoji obhajobu na úkor své sestry a zveřejnila zákroky estetické medicíny, které Yvona absolvovala.

„Tak pro upřesnění, moje sestra před pár lety absolvovala invazivní zákrok jménem facelift obličeje. Takže pokud se vám to zdá přirozené, tak ano, vypadá dobře. Na botox chodí taky pravidelně už řadu let, mimo jiné ošetření,“ napsala Krainová, která to za útok na vlastní sestru pak pořádně schytávala.

Nyní se dočkala zastání od Nikol Leitgeb, která vysvětlila, jak je někdy těžké čelit útokům sledujících.

„Chvíli mi to trvalo, než mi to došlo, ale ty lidi to často vůbec nepíšou nám, píšou to sobě. Je to nějaký trauma, na který si nás vypůjčí a pak zas vrátí. A jedou dál. Ty nad tím pak chvíli přemýšlíš, štve tě to, mrzí, ale dotyčný člověk už je dávno jinde a půjčuje si někoho dalšího. Buď taky jinde. Jiný řešení není,“ napsala na obranu Krainové a vyjádřila jí tak podporu v těžkých časech.

Další články

Načítám