Hlavní obsah
Článek

Modelingu chtěla dál vale už před pár lety, ale pořád dostává pracovní nabídky a ve svých čtyřiatřiceti letech vypadá pořád skvěle. Postavu, kterou nepoznamenaly ani letní grilovačky, předvedla modelka Tereza Budková (34) na přehlídce, kterou pořádala v Olomouci její kolegyně Nikol Švantnerová (31).

Je pravda, že kdyby to nebyla přehlídka Nikči, nevím, jestli bych přehlídku prádla ve svých letech šla. Sice si připadám na dvacet, ale to tělo nějakým způsobem reaguje na životní styl, kdy vstávám v šest ráno a následuje celodenní kolotoč. I ve srovnání s dvacetiletými slečnami,“ míní modelka, která ovšem na mole vypadala jako sexy víla Zvonilka, jelikož Nikol krajkové kousky doplnila pohádkovými křídly.

V létě ovšem Tereza příliš nehřešila. „Měla jsem ho hodně pracovní, ale když byl čas, trávila jsem ho s rodinou, přítelem a kamarády. Takže se sice grilovačky udály, ale nebylo jich tolik, kolik bych ráda. Ale s přítelem jsem byla na dovolené v Řecku, to jsme si užili. Hlavně ten klid, ležení s knížkou, povídání, koupání v moři i dobré jídlo,“ vyprávěla Tereza, jejímž partnerem je stále hokejista Ondřej Pavelec, i když do společnosti spolu nechodí.

Teď už je Budková zase v plné práci, za dva týdny ji čeká i focení v Německu. „Nejsem z těch, které by práci odmítaly. Jsem ráda za každou nabídku a většinu jich přijímám,“ říká. Připravuje si ale už i zadní vrátka. „Pomáhám v jedné agentuře s public relations. Baví mě to a můžu do dělat odkudkoliv,“ dodala.

Další články

Načítám