Hlavní obsah
Článek

To nejlepší na konec, říká se a finále přehlídky francouzského návrháře jménem Alexis Mabille takové rozhodně bylo… V závěru jeho módní show konané v úterý v rámci pařížského haute couture týdne módy se totiž na scéně objevila nejslavnější burleska světa Dita Von Teese

Ta se představila se svým charakteristickým vystoupením, během nějž se téměř nahá koupe v obří koktejlové sklenici s houbou ve tvaru velké jahody. Okouzlující tanečnice, která se představila pouze v titěrných diamantových tangách a přelepkách přes bradavky, dokázala, že v tomto oboru i po padesátce jen těžko hledá adekvátní konkurenci…

Sebevědomím sršící brunetka, která byla svého času provdaná za zpěváka Marilyn Mansona, nedávno prozradila tajemství své mladistvé pleti. A přestože je to zcela zdarma, asi jen málokdo by její radu zvládl následovat… Dita totiž spí zásadně jen na zádech.

„Je mi jasné, že to nikdo nechce slyšet, ale přála bych si, aby mi někdo řekl, jak je pro pleť dobré spát na zádech, když jsem byla mladá,“ řekla nedávno Dita v podcastu Bunnie XO ‚Dumb Blonde‘.

„Vím, kde se vzala jedna z mých vrásek, spala jsem obličejem na polštáři,“ prozradila rodačka z Michiganu s tím, že se naučila spát na zádech před čtyřmi lety. „Zavřu oči, zapnu meditační hudbu a spím i s dlaněmi nahoru, takže mi ramena směřují dozadu. Někdy se v noci hýbu, ale mám lehký spánek, takže to dokážu zachytit,“ říká Dita, která rovněž nevyjde ven, aniž by se nenamazala opalovacím krémem.

Další články

Načítám