Hlavní obsah
Článek

Na karlovarském filmovém festivalu jsme se na několika večírcích setkali i s modelkou Kristýnou Schickovou. Vystřídala krásné modely, ale bavili jsme se i na téma práce anebo její rodiny. S manželem Lukášem už jsme ji neviděli, ani nepamatujeme.

Do Varů Kristýna nepřijela jen jako modelka a influencerka. „Jsem tady i jako CEO naší agentury, kterou na jedné párty představujeme společně s dalšími značkami,“ pochlubila se, že modeling už pro ni dávno není jediným zdrojem příjmů.

„Myslím, že pomalu nastává čas hledat jiné profesní uplatnění. I když pravda je, že v Česku se dá modeling dělat do padesáti, ne-li do šedesáti, takže když se naskytnou podobné přehlídky, snad dostanu pořád šanci. Když vidíme, jak ty ženské dneska vypadají, myslím, že bych to mohla také zvládnout,“ věří Schicková.

Zajímalo nás, jak ke svým všem povinnostem stíhá péči o dvě děti. „Je to trochu masakr, ale na druhou stranu podle toho, jak svůj život zobrazuji na sociálních sítích, to vypadá, že jsem strašně busy, ale sesekávám to. Je to třeba rozpětí měsíce a já to tam pak naperu najednou. S dětmi se to zvládnout dá, když mám doma pevnou oporu. Máme i chůvy, školky a babičky,“ vysvětlovala.

A jak jim to funguje s manželem Lukášem, který se s ní neobjevuje ve společnosti ani na sociálních sítích? „Každý nemusí vědět všechno. Mám Instagram jako pracovní nástroj, není to rodinné album. Strážíme si nějaké to soukromí, moc tam necpu ani děti. Ale manžel tam několikrát je,“ ujistila, že je doma vše v pořádku, Kristýna.

Další články

Načítám