Hlavní obsah
Článek

Už brzy se stane maminkou. Herečka Silvie Maryško Koblížková, známá jako Uzlinka z legendární komedie Pelíšky, se těší na prvního potomka. Radostnou novinou se pochlubila letos v červnu a příchod nového člena rodiny očekává již brzy.

Ani tak si nenechala ujít premiéru nové komedie Jana Hřebejka Výjimečný stav. Ve snímku známého režiséra se sama objeví, a to v roli rozhlasové asistentky. Ze setkání s Hřebejkem, který ji před lety obsadil do její první velké filmové role, byla potěšená.

„Pracovala jsem s ním, točila jsem s ním jako malá Pelíšky a před Pelíšky jsme spolu točili ještě jeden seriál. Letos je to přesně 25 let od Pelíšků,“ svěřila se herečka, která byla ráda, že se mohli pracovně po letech zase setkat.

Přestože už od natáčení oblíbeného snímku uplynulo čtvrt století, herečka se příliš nezměnila. Nosí stále stejnou barvu vlasů a malé Lidušce Šebkové je pořád podobná. Sama se však už brzy stane mámou.

Narození potomka očekává s hercem Jiřím Maryškem. Na premiéru v kině Lucerna dorazila herečka v růžových krátkých šatech áčkového střihu. Pod modelem skrývala těhotenské bříško, které už rozhodně nešlo přehlédnout. Mámou by se měla stát už v listopadu, jejich dcera dostane jméno Františka.

6
fotek

Další články

Načítám