Hlavní obsah
Článek

Herečka Brigitte Nielsen obvykle nepatří mezi celebrity, které byste na společenských akcích potkávali často, o to větší překvapení bylo, když přijala pozvání od německé módní značky Ernsting’s Family a dorazila do Hamburku na jejich módní přehlídku. A to dokonce v doprovodu svého manžela.

Brigitte a její muž Mattia Dessi se v úterý účastnili zmiňované akce, ale zdálo se, že každý v trochu jiné náladě. Zatímco představitelka filmové Rudé Sonji doslova hýřila úsměvy, Mattia nevykouzlil ani jediný, i když se na něj Brigitte smála s pusou od ucha k uchu nebo na něj pyšně ukazovala. Pohledný Ital byl tak možná na módní akci trochu proti své vůli a nadšení předstírat nehodlal.

Rodilá Dánka, která se proslavila nejen zmiňovanou rolí ve stejnojmenném filmu s Arnoldem Schwarzeneggerem, ale i divokým manželstvím a ještě divočejším rozvodem se Sylvesterem Stallonem, ovšem vypadala v černobílých košilových šatech pod kolena skvěle. Ve stejné barevné kombinaci dorazil i bývalý italský model, s nímž Brigitte vychovává dnes již šestiletou dcerku jménem Frida.

Tato 185 centimetrů vysoká herečka, která má celkem pět dětí, je rovněž popáté vdaná. První tři manželství trvala dva roky, čtvrté s Raoulem Meyerem dvanáct. A s Dessim už letos táhnou osmnáctý rok!

Další články

Načítám