Hlavní obsah
Článek

Přemysl Pálek, který se dostal do přízně diváků jako představitel Krysaře, se na sociální síti pochlubil fotkou tak, jak ho Bůh stvořil. Jak nám sám herec potvrdil, nahotu má rád.

Já s tím nemám problém. Já jsem spíš radši, když se na jevišti můžu svlíknout. Mě to oblečení svazuje,“ smál se herec během rozhovoru pro Super.cz.

Není tedy divu, že Přemka uvidíme v září v muzikálu DONAHA!, který připravuje pražské Divadlo Na Fidlovačce. My se přišli exkluzivně podívat na první čtenou zkoušku. Fyzičku si udržuje cvičením, i když by kupodivu kvůli své nové roli, ve které se divačkám ukáže nahý, cvičit neměl. „Ta moje postava by neměl být nějaký bodybuilder a neměl bych přibírat, aby to bylo i kontrastně správné vůči mému kolegovi. Neměl bych cvičit, ale já cvičím kvůli své hlavě, ale nesmím teď tak bejčit, jako dřív.“

Nedávno bylo kolem Přemka také velké haló ohledně tématu svatby. Už více než deset let je šťastný se svou přítelkyní, se kterou má dvě děti. Veselka měla proběhnout už loni, to se ale nestalo a pár zatím nakonec nic konkrétního v tomto případě neplánuje. „Svatba ještě neproběhla, furt nejsme schopni se domluvit, kde a jak to chceme. Potřebujeme vymyslet někdy termín, ale nikam nespěcháme. Jsme patnáct let spolu a musíme se trochu lépe poznat,“ odpověděl nám se smíchem Přemysl Pálek.

Další články

Načítám