Hlavní obsah
Článek

Ve finále Miss Czech Republic byla už v roce 2022, ale to odešla bez korunky. Michaela Macháčková to ale nevzdala a letos se jí podařilo získat titul Miss Supranational Czech Republic. Ohnivá brunetka pojede Česko reprezentovat na mezinárodní soutěž krásy v Polsku.

Soutěž se koná už v červenci, Míša ale pojede až na další ročník, protože letošní zástupkyní je Justýna Zedníková (21), která loni Miss vyhrála. Aspoň bude mít delší čas na přípravu. „Ale i to půlroční soustředění na finále uteklo jako voda, takže i za rok to bude vlastně docela brzy,“ usmívala se, spokojená se svým titulem. „Určitě ale potřebuji zamakat na postavě, to je teď moje priorita. Pořád je co zlepšovat,“ svěřila se.

Na rozdíl od ostatních dívek měla možnost srovnávat a letošní finále se jí líbilo víc než to minulé, které absolvovala. Nejen proto, že získala vysněný titul. „Možná to bylo i tím, že jsem věděla, co od toho očekávat. A i naše parta holek byla naprosto úžasná, podporovaly jsme se a pomáhaly si, když to bylo třeba. To dělalo skvělou atmosféru, bylo to o malinko lepší než minule,“ vrátila se k předminulému ročníku, kdy zvítězila Krystyna Pyszková (25). Jak vypadala Míša tehdy, si můžete prohlédnout i ve vloženém v článku.

A co pro ni bylo během finálového večera nejtěžší? „Asi finální otázka od poroty, bylo složité odpovědět rychle a pod časovým tlakem tak, aby to bylo pro všechny srozumitelné,“ míní Michaela.

Další články

Načítám