Hlavní obsah
Článek

Bronz začala Heidi Janků (61) chytat už během své jarní exotické dovolené. A letní plavkovou sezónu už odstartovala i na své zahradě. Není tedy divu, že na premiéře představení Forman mohla předvést své opálení.

Na Kampu dorazila zpěvačka v červených šatech s hlubokým výstřihem, kterým poutala pozornost. „Dneska jsem toho stihla docela dost. Odzimovala jsem bazén, takže jsem se dnes i koupala, je krásné počasí,“ prozradila zpěvačka, která si každou volnou chvilku umí naplno užít.

„Měla jsem na návštěvě kamarádky. Barvu mám ještě z dubna z Martiniku a pořád ji přiživuji i nějakým samo opalovákem,“ svěřila se zpěvačka, která má v následujících týdnech napilno.

„Teď jen práce, dovolená možná na začátku července, na pár dní do Chorvatska za kamarádkou. Jinak práce a práce, a to já pracuji ráda,“ dodala zpěvačka, která na premiéru na Kampu dorazila s kamarádkami. „Nepřipravovala jsem se dlouho, věděla jsem, že bude horký letní večer, tak jsem sáhla po letních šatech,“ dodala zpěvačka na premiéře. S Milošem Formanem se sice neznala, ale jeho film Amadeus patří k jejím oblíbeným.

Související témata:

Další články

Načítám