Hlavní obsah
Článek

Bizarní příběh lásky kolegyně Leoše Mareše pokračuje. Moderátorka Katka Říhová se v pátek 13. září podruhé provdala za svého exmanžela Michaela Říhu. Čekají spolu druhé dítě.

Poprvé se Kateřina za Michaela provdala v roce 2014. Manželství ale nevydrželo. Nicméně po pár letech k sobě opět našli cestu. Spolu jsou opět čtyři roky, před dvěma lety se jim narodila dcera Sofie. Nyní je moderátorka v pokročilém stádiu druhého těhotenství a s partnerem si řekli, že je čas se zase vzít.

Pár si řekl ano v pro pověrčivé dost nešťastné datum. V pátek třináctého. Vzhledem k počasí jim ale snad napršelo dost štěstí. „Zvládli jsme to doslova za 5 minut 12. A pátek třináctého pro nás bude už navždy šťastným dnem,“ věří Katka.

Svatební obřad popsala nejen jako dojemný, ale i vtipný. „Pan Michael Říha a paní Kateřina Říhová se rozhodli, že budou užívat společné příjmení Říha, Říhová,“ citovala oddávajícího. Přidala nejen snímky z aktuální svatby, ale i z jejich první. „Mám velmi specifický vkus na muže. Jak můžete vidět, můj druhý manžel jako by vypadl z oka tomu prvnímu,“ usmívala se i mezi řádky.

Další články

Načítám