Hlavní obsah
Článek

Frontman kapely Slza Petr Lexa a držitelka titulu Česká Miss World 2016 Natálie Kotková (30) tvoří pár už osm let. Jejich vztah začal na koncertu, kam Petr Natálii pozval. A právě k osmému výročí vztahu své přítelkyni věnoval píseň Jak tě znám. Bok po boku si zahráli i v zamilovaném videoklipu.

„Když píšu texty, často mě to svádí k tomu, abych vyprávěl fiktivní příběhy nebo příběhy, které znám z vyprávění,“ přibližuje zpěvák svou předešlou tvorbu. „Pak ale přijde moment, kdy naopak cítím potřebu se zase trochu víc otevřít a odvyprávět něco, co aktuálně prožívám. Tohle byla přesně ta chvíle. Chtěl jsem napsat love song, který věnuju Natálce k našemu výročí,“ svěřil se Lexa.

Píseň pojednává o tom, jak důležité je na vztazích stále pracovat. „Asi jako každý i já dělám chyby ve vztahu a vím, že je důležité na něm neustále pracovat a umět se o věcech bavit, aby to mohlo fungovat a aby se mohl člověk dál posouvat. O to víc, když vím, že mi na tom druhém tolik záleží,“ doplnil zpěvák s tím, že v sobě často hodně věcí dusí a vyjádřit se písní je pro něj často jednodušší.

Láskyplnou atmosféru singlu doplňuje videoklip. Vzhledem k osobnímu textu si Petr nedokázal vedle sebe představit jinou ženu, proto oslovil přímo Natálku. „Ani jsme nic hrát nemuseli. Režisér prostě zapnul kameru a nechal nás přirozeně dělat to, co bychom dělali i normálně. Mám radost, že k takhle osobnímu songu mohl vzniknout i ten nejvíc přirozený a autentický klip,“ uzavřel Lexa.

3
fotky

Další články

Načítám