Hlavní obsah
Článek

První přímý přenos letošního StarDance už se nezadržitelně blíží. Taneční páry třináctého ročníku oblíbené show představily na tiskovce nejen novou znělku, ale také se poprvé ukázaly jinak než v legínách na tréninku. V modelu z padesátých let to herečce Janě Paulové (69) neskutečně slušelo.

Nejstarší účastnice letošního StarDance vedle svého tanečního partnera Robina Ondráčka jen září. Dvojice si lidsky nesmírně sedla, neustále se něčemu smějí a herečka je nadšená, že jsou tvrdé tréninky na parketu znát také na její postavě. Po prvních osmi kilech dole hlásí další úbytek váhy.

„Je to super, je to skvělý. Báječně se cítím, přišla jsem na to, že ani nepotřebuji moc spát. Spím tři hodiny a pak se probudím a říkám si, co mě ještě čeká,“ svěřila se Super.cz herečka, která doporučuje svým kolegyním do show StarDance jít. Ona sama je zatím nadšená, a to i ze změny konfekční velikosti.

„Mně se změnila o dvě čísla. Už jenom tyhle šaty, které mi před měsícem ušili a těžko mě do nich zapínali, tak už mám volnou látku na břiše, což je úplně báječná věc, z toho mám velkou radost,“ prozradila Jana Paulová, která nemá problém jít i do odvážnějších tanečních kostýmů.

Z jeviště je zvyklá na ledacos a i ve StarDance se hodlá odvázat. „Já jsem hodně v tomhle odvážná, jak jsem herečka, tak mě oblíkali do ledasčeho. Točila jsem tady na Kavčích horách v 70. letech a ty kostýmy, co jsme měli na sobě, tak to byla velká hrůza. Já vydržím ledacos a je příjemné, když mám na sobě něco, co se může blýskat,“ dodala Jana Paulová.

Další články

Načítám