Hlavní obsah
Článek

Jsou to dva měsíce, co si Jitka Sedláčková (63) ošklivě poranila nohu. Stačila chvilka, špatné šlápnutí a zlomenina zánártní kosti byla na světě. Zbytek léta pak musela herečka odpočívat a rehabilitovat.

Po zranění už se vrátila do práce a nechyběla na první klapce seriálu Zoo. Přestože už je zpět v pracovním procesu, nevyhnuly se jí další zdravotní komplikace. „Trošku mě ta zlomenina rozsekala úplně celou. Takže se mi to tělo, které bylo vysportovaný adekvátně k věku, chodila jsem i běhat, tak se mi najednou to tělo divně rozložilo,“ prozradila Jitka Sedláčková, kterou následně začaly trápit další zdravotní problémy.

„Měla jsem vysoký tlak, problémy s uchem, brnění prstů a už jsem byla úplně zoufalá,“ svěřila se herečka, která musela i znovu do nemocnice s podezřením na poúrazovou trombózu. Nakonec vše dobře dopadlo. „Teď začínám mít pocit, že to jde k lepšímu, začala jsem plavat, vzala jsem si míň práce do konce roku, protože se opravdu potřebuji dát do pořádku,“ řekla Jitka Sedláčková, o kterou diváci nepřijdou ani v nových dílech seriálu s pracovním názvem Zoo: Nové začátky.

„Jsem ráda, že pokračuji, to je základ. Poprosila jsem pana autora, ať je to hlavně legrace, protože miluji, když se diváci smějí,“ dodala k novému natáčení herečka.

5
fotek

Další články

Načítám