Hlavní obsah
Článek

Stejně jako v uplynulých ročnících, tak i letos vzali filmové Vary útokem také politici a vlivní byznysmeni. Nechyběl například bývalý místopředseda ANO Jaroslav Faltýnek nebo ministr dopravy Martin Kupka, kteří vzali i své drahé polovičky.

Oba si to namířili na luxusní party italského bankovního domu, na kterou se hvězdy a hvězdičky každý rok náramně třesou. Je totiž ideální příležitostí, jak o sobě dát vědět. Shodou okolností to byl právě Faltýnek, který v roce 2017 vzal do Varů svou novou přítelkyni Martinu Plézelovou.

Tentokrát už dorazili jako manželé, dlouholetou partnerku si politik a podnikatel loni v červnu vzal. Obřad proběhl v areálu kláštera bosých karmelitánů nedaleko Pražského hradu, následná hostina se pak odehrávala v nedaleké Richterově vile. Mezi svatebčany byli mimo jiné Andrej Babiš s manželkou Monikou, exministr spravedlnosti Pavel Němec nebo miliardáři Pavel Tykač a Jan Dienstl.

To ministr dopravy je ženatý o poznání déle. A zůstal věrný své první manželce Miriam. S tou se barevně náramně sladil. Což by možná byl jeden z mála plusových bodů, který by od módní policie dostali.

Na první pohled je jasné, že ti dva mají úplně jiné koníčky, než je nakupování nebo sledování trendů. V tomto ohledu to Faltýnek s chotí vychytali o něco lépe. I když na nějaké vyskakování to taky nebylo.

V outfitech pracovně nazvaných „šedá myš“ se Kupkovi jistě cítili dobře a pohodlně. Však také ochotně rozdávali úsměvy na všechny strany a pozornost médií si docela užívali.

Další články

Načítám