Hlavní obsah
Článek

Podle britského Daily Mailu narůstají u blízkých přátel Bena Afflecka (51) obavy, že by znovu mohl sklouznout k pití, jelikož rozvod s Jennifer Lopez (54) se prý blíží. Podle některých přátel, s nimiž prý deník měl možnost mluvit, už herce spatřili se „skleněným pohledem“.

Affleck, který zhruba deset let bojoval se závislostí na alkoholu a hazardních hrách, prý aktuálně těžce nese manželské trable a to, že se jeho vztah s JLo doslova hroutí. Podle jeho blízkých panují obavy, že Ben znovu začne pít, případně, že už se s tímto problémem potýká. Herec a režisér s těmito potížemi bojoval i během manželství s Jennifer Garner (52).

„Slyšel jsem, že pije. Má plno démonů, opravdu problémový člověk,“ cituje deník jeden svůj zdroj, přičemž jiný měl tvrdit: „Viděl jsem ho se skleněnýma očima. Opravdu to znepokojuje každého, komu na něm záleží.“

Zdá se, jako by momentálně všechno bylo proti němu, a to včetně důležitých lidí v životě Lopez. Dokonce i její maminka Gaudalupe údajně přehodnotila svůj postoj k Affleckovi, přestože v počátcích jejich znovuzrozeného vztahu obnovení jejich románku fandila. V nemilosti je Ben údajně i u zpěvaččina manažera Bennyho Mediny, který jej prý otevřeně nesnáší.

V neděli večer Ben a Jen strávili čtyři hodiny v domě o dvanácti ložnicích a 24 koupelnách, který loni koupili za 60 milionů dolarů. Ben si prý na dům nikdy nezvykl, byl až příliš rozlehlý a daleko od jeho dětí, a tak se manželé rozhodli jej prodat. Herec nyní bydlí v pronajatém domě v Brentwoodu za 100 tisíc dolarů měsíčně, odkud k nim má blíž. Jennifer nedávno zrušila plánované turné s odůvodněním, že chce být víc se svou rodinou. Zpěvačka prý stále věří, že za pomoci terapií by krizi mohli zvládnout.

Další články

Načítám