Hlavní obsah
Článek

Rozpad humorného tria Veronika Arichteva (38), Martina Pártlová (45)Nikol Leitgeb (37) nebyl zdaleka tak idylický, jak dámy prezentovaly. Leitgeb nedávno prozradila, že z tria 3v1 odešla proto, že jí to delší dobu připadalo spíš jako byznys než kamarádství.

„A neuměla jsem v tom dost dobře fungovat. Já to tak prostě mám, jsem hypersenzitivní, no. A během tři čtvrtě roku se mi ty moje domněnky potvrdily. To je celé. Nic víc v tom není. Věřím, že se to stává, že se to stalo i vám, že jste se s někým po nějakém čase duševně oddálili. Je to život. A byla bych ráda, kdyby se v tom už všichni přestali rejpat. Není vůbec v čem,“ vzkázala nedávno na sociální síti Nikol.

Martina Pártlová pro změnu nedávno natočila klip k písničce Sbohem, pa, šátečku, kde se s uskupením 3v1 pomyslně loučila. Zatímco Arichteva si v klipu zahrála, Leitgeb v něm chyběla. Pártlová následně na svém Instagramu přesdílela rozhovor pro Idnes.cz, kde tvrdila, že píseň o rozpadu tria kamarádkám posílala půl roku dopředu, někdy v listopadu. U zpívání písně prý nechyběly slzy.

„Verunka plakala a Nikča se bála, že se to bude rozebírat v bulváru, což se teď i trošku rozebíralo, ale s tím jsme asi počítaly,“ popisovala v rozhovoru Pártlová. To se ale vůbec nelíbilo Nikol, která se pod příspěvkem na Instagramu vyjádřila v komentářích. A nebrala si servítky.

„Marti, já ti samozřejmě přeju, aby se ti prodávalo album i koncerty, ale o svém záměru natočit klip s písničkou o mně (!!!) jsi mi napsala dva dny předem s tím, ať tam přijdu, že by to tam bylo hezké. Napsala jsem ti, že to je úlet, prasárna a podpásovka a vrchol pokrytectví, vždyť jsme spolu během roku nebyly ani na kafi, a teď budeme hrát tyjátr v kině,“ neskrývala naštvanost Leitgeb, která s klipem ani písní nechtěla mít nic společného.

„Nesouhlasila jsem s tím. Celým. Však toho máš plný mobil. Ty ses se mnou rozloučila a pak jsi v klidu šla a natočila to. A teď chodíš po rozhovorech a dojímáš se. Tohle je naprosto neuvěřitelné. Co se to s váma stalo, proboha?“ ptala se.

Pártlová následně celý svůj odkaz na rozhovor smazala, zmizel tedy i Nikolin komentář. „Smazala jsem si reels ze svého profilu. Ať tady zbytečně nikoho nedráždím,“ objasňovala fanouškům Pártlová, jež zřejmě nečekala, že se Nikol ozve. Tady asi kamarádství neskončilo úplně nejlépe…

Další články

Načítám