Hlavní obsah
Článek

Angie MangombeJosef Kůrka nedávno zrušili svatbu a pár dní nato přišel rozchod. Zdá se ovšem, že se rodiče téměř ročního synka nerozešli vůbec v dobrém. Naopak svůj bývalý vztah velmi ostře komentují na sociálních sítích.

„Angie byla častěji pryč, než jsem si představoval… Že nechce být s námi doma, to jsem asi cítil. Ona mateřství v sobě nemá. Ale přišlo to jak blesk z čistého nebe. Já jí vyčítal, že jsem se pořád staral o Rafíka sám. Když jsem byl v práci, tak se o něj staral kdekdo. To je prostě na ho*no. Jasně že byla naštvaná, že jí něco vyčítám,“ řekl Josef Kůrka.

Avšak samotná Angie s těmito slovy vůbec nesouhlasí. I proto se rozhodla bránit.

„A víte, co je pravý důvod, proč jsme se rozešli? To pochybuju, že vám to Pepa řekne. Pravý důvod je takový, že jsem ho neustále nabádala k tomu, aby byl trošičku víc chlap a aby se o nás postaral, abych já nemusela vydělávat ty peníze. Proto jsem nebyla doma, protože jsem vydělávala peníze, protože chci, abychom se měli dobře. Chci, aby měl Rafík krásný život, proto jsem to dělala. A už mi došla trpělivost s tím, živit chlapa. Já prostě chlapa živit nebudu, už mě to nebaví, už jsem z toho otrávená. Možná toho budu litovat, že jsem to řekla, ale je to tak. Několikrát jsem prosila o to, aby byl trošičku víc chlap. Nechtěl, neudělal s tím nic, za celé dva roky jsem neviděla žádnou změnu,“ uvedla viditelně rozčílená Angie, která prý nosila domů víc peněz než Josef.

„Pokud jeden z domácnosti vydělává víc než druhý, tak se od druhého očekává, že se víc postará. O malého, domácnost a bez keců. Já tady tomu opravdu nerozumím. Je mi stydno,“ podotkla Angie, která chce dle svých slov pro svého syna jen to nejlepší.

Další články

Načítám