Hlavní obsah
Článek

Letos na jaře skončil oblíbený Patrik Hartl (48)v nemocnici, kde mu po lyžařské sezóně museli operovat koleno. Jen pár měsíců před startem další řady StarDance to tudíž byla nepříjemná komplikace. Spisovatel se však svědomitě dává dohromady.

Bez cvičení a fyzioterapie by na taneční parket totiž nemohl. „Už se hýbu dlouho. Byl jsem před třemi měsíci na operaci kolene, s tím souvisí velké rehabilitace a fyzioterapie. Moje tělo je skutečně zanedbané, jsem skutečně lemra,“ svěřil se Super.cz Patrik Hartl, který bude ve StarDance tančit po boku Terezy Pruckové.

Patrik na sobě začal makat už s předstihem a svou účast v soutěži bere velmi vážně. „Už mnoho týdnů cvičím, teď už mám tréninky každý den. To znamená, že pondělí, středa, pátek cvičím horní polovinu těla, abych udržel ruce nahoře a abych se udržel narovnaný. Úterý a čtvrtek mám fyzioterapie, kde cvičím koleno. Skutečně je to tak, že kdybych já se teď nesnažil zpevnit, tak bych to vůbec nezvládnul. Já z toho mám respekt, tak se snažím,“ doplnil spisovatel zodpovědně.

Ze StarDance má Patrik zatím strach a do show jde s jedním velkým cílem. „Ambici mám. Byl bych šťastný, kdyby na mě byla moje žena pyšná. A moje děti také. Ale bojím se, že se to nepodaří, protože já bych na sebe nevsadil, i když se snažím. Poprvé v životě dělám něco, o čem nic nevím,“ dodal.

Další články

Načítám