Hlavní obsah
Článek

Po pěti letech do Česka přiletěl populární a kontroverzní český tvůrce Jon Mariánek, který žije v Americe, kde tvoří kontent i se světově známým americkým influencerem, ale také boxerem Jakem Paulem. Jake a Jon přiletěli soukromým tryskáčem. „Jsme tady boyz,“ napsal hned po příletu na Instagramu. A právě na tuhle informaci všichni jeho čeští fanoušci tak nedočkavě čekali.

„Odjížděl v economy class a vrátil se v soukromým letadle,“ napsal jeden z fanoušků k příspěvku. „Vítejte doma, pane prezidente,“ uvedl další. „Kde má červený koberec,“ ptá se další poblázněný příznivec.

Z letiště se v pondělí přepravili luxusním vozem Rolls-Royce a stihli společnou večeři, kde nechyběla rodina nebo Jonova krásná partnerka Abby, kterou fanoušci znají i pod přezdívkou „chicken“, tedy v překladu „kuře“. Po večeři zamířili do jednoho z minimarketů, kde už jim dělal společnost i bavič Kamil Bartoška alias Kazma.

V úterý ráno se influenceři šli podívat na pražské památky a v podvečer vypukne setkání s fanoušky, které Jon uspořádal. V tomto případě nepůjde jen o sešlost, ale také se budou rozdávat peníze nebo deset automobilů, jak Jon informoval na sociální síti. Očekává se tedy, že vypukne pořádný fanouškovský blázinec, o jakém by se mohlo některým celebritám jenom zdát.

Související témata:

Další články

Načítám