Hlavní obsah
Článek

Společně se svou kapelou Culture Club se Boy George postaral o jeden z největších hitů 80. let. Rytmická píseň Karma Chameleon, která slaví neuvěřitelných 40 let, zní z rádií dodnes. Zpěvák z Londýna, který proslul svým androgynním vzhledem a vášní pro výrazný make-up i excentrické účesy, se dnes věnuje především umělecké činnosti, a to malbě.

Zpěvák, mezi jehož další hity patří i Do You Want To Hurt Me? z roku 1982, v červnu oslavil již 63. narozeniny, ale jeho věk by mu zřejmě tipoval jen málokdo. Je až s podivem, jak mladistvě vypadá s ohledem na jeho mimořádně divoký životní styl.

Zpěvák, jenž se narodil jako George Allan O’Dowd, bojoval v průběhu značné části života se závislostí na drogách včetně heroinu, a v roce 2009 si dokonce odseděl čtyři měsíce (z původních patnácti) v chládku za napadení a omezování na svobodě norského modela Auduna Carlsena.

Ale zpět ke zpěvákově současné činnosti. Boy George ve čtvrtek odhalil svou sbírku uměleckých děl, která se od pátku začala prodávat prostřednictvím online galerie Castle Fine Art po celém světě. Ve sbírce jsou k vidění portréty hudebních ikon včetně Prince, Madonny nebo Davida Bowieho, jenž byl jeho velkým hudebním vzorem.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám