Hlavní obsah
Článek

Herec Justin Theroux (53), jehož si mnozí nejlépe vybaví jako bývalého manžela Jennifer Aniston (55), společně se svou novou přítelkyní Nicole Brydon Bloom vyvolali pozdvižení během jejich účasti na filmovém festivalu v Benátkách. Na prsteníčku levé ruky se totiž během středeční filmové premiéry hercově o třiadvacet let mladší partnerce třpytil nový prsten s obřím diamantem, a tak není divu, že se začalo spekulovat o možných zásnubách.

Dvojice se společně představila na červeném koberci během premiéry fantasy komedie Beetlejuice Beetlejuice, která pochází stejně jako legendární původní verze z dílny Tima Burtona. Justin má ve snímku jednu z rolí stejně jako například Burtonova přítelkyně Monica Bellucci. V hlavních rolích se objeví Michael Keaton s Winonou Ryder, kteří excelovali i v Beetlejuice z roku 1988.

Justin s Nicole tvoří pár více než rok, ale poprvé se společně objevili na společenské akci až letos v březnu, a to na Vanity Fair Party. Dvojice tentokrát zazářila ve světlých odstínech. Zatímco Justin zvolil na zakázku vytvořené sako Zegna a košili s vysokým límečkem, jeho partnerka oslnila v elegantních bílých šatech Akris s roláčkem a bez rukávů.

Předtím než Theroux začal v roce 2011 randit s Jennifer Aniston, byl v dlouhodobém vztahu s kostýmní designérku Heidi Bivens, a to od roku 1997. S Jen začal randit po jejich spolupráci na komedii Tohle je ráj. Zasnoubili se o rok později a po dalších třech se vzali. Rovněž necelé tři roky pak trvalo i jejich manželství.

Související témata:
Nicole Brydon Bloom

Další články

Načítám