Hlavní obsah
Článek

Ničivé povodně zasáhly i rodné město Ivany Gottové (48) Opavu, voda na sídlišti Kateřinky dosáhla až dvou metrů, mezi paneláky teče řeka. Vdova po Karlu Gottovi (†80) sice žije v Praze, ale k Opavě má samozřejmě stále velmi blízko, a tak ji děsivé záběry povodní z rodného města pochopitelně zasáhly.

Sdílela proto dojemná slova, kterými se snažila povzbudit všechny lidi zasažené povodní. „Moje rodná Opavo, jak moc je mi líto, s čím se opět po letech potýkáš. Soucítím se všemi lidmi, kteří jsou postiženi povodněmi. Myslím na vás a posílám hodně sil,“ napsala na sociální síti Gottová, která poděkovala i záchranným složkám.

„Velký respekt a obdiv všem záchranným složkám, které neúnavně pomáhají,“ dodala Gottová, jež v Opavě vystudovala střední zdravotnickou školu. To byla ještě známá pod dívčím příjmením Macháčková. Po studiu se rozhodla zkusit štěstí v USA, kde pracovala jako au pair. Za velkou louží ale nezůstala, po návratu zpátky do Česka pracovala jako asistentka zahraničních herců i produkční.

Související témata:
Opava

Další články

Načítám