Hlavní obsah
Článek

Mezi nejstarší finalisty letošního ročníku soutěže Muž roku díky změně pravidel, kdy se mohli hlásit pánové až do pětatřiceti let, patří Marcel Nazad z Prostějova. Je mu třicet čtyři let a pracuje jako manažer.

"Právě díky změně věkových kritérií jsem to vzal jako poslední možnost něco takového vyzkoušet, vysvětlil Marcel, který zatím soutěžil pouze ve sportu. „Aktivně se věnuji hokejbalu, v tom soutěžím pravidelně. A kromě toho se věnuji ještě běhu, cyklistice a plavání. Absolvoval jsem první závod v triatlonu,“ vypočítal potetovaný vousáč. Vedle sportu a vlastní profese se pustil i do obchodování na burze.

Protože ve své funkci musí vést pracovní kolektiv, zajímalo nás, jestli má autoritu. „Už jsem vedl tři pobočky a byl jsem sedmkrát povýšený, takže bych řekl, že ano. A každá ta pobočka měla během dvou let více než stoprocentní nárůst, takže to zvládám,“ pochlubil se nám svými pracovními úspěchy.

V kolektivu finalistů prý tendenci šéfovat nemá. „Spíš jsem takový bavič,“ řekl nám na soustředění před finále, které proběhne 23. srpna v náchodském divadle. V našem rozhovoru vyprávěl i o tom, jak se na soustředění, kdy se mj. pánové učili, jak správně chodit na molu, cítil. Prozradil také, že je stále svobodný. „Než budu zakládat rodinu, chtěl bych být zajištěný. Vidím se jako čtyřicátník s dítětem,“ předestřel své plány Marcel.

Související témata:
Marcel Nazad

Další články

Načítám