Hlavní obsah
Článek

Poté, co vyrazil do lesa na houby v bundě za bezmála 50 tisíc korun, se Andrej Babiš (70) rozhodl, že zahraje na ještě lidovější notu. Sázka na plný košík, kterým se expremiér chlubil ve svršku v ceně ojetého auta, nebyla zřejmě tím pravým ořechovým.

Spolu se svým PR týmem proto zařadil na vyšší rychlostní stupeň, co se přiblížení se „normálním smrtelníkům“ týká, a pochlubil se na sociálních sítích výmluvnou momentkou. „Sněmovna,“ hlásil z nástupiště metra ve stanici Opatov. A vyplatilo se!

„Je to frajer a součást obyčejných občanů,“ vzkázala poněkud krkolomně Irena. „Krásný den, jste frajer,“ přitakala Slávka. „Vy se, na rozdíl od pana Fialy, nemusíte bát jezdit veřejnou dopravou,“ vzkázal Jan.

„Škoda že nejezdím metrem,“ posteskla si Marie, která by svého oblíbence ráda potkala v MHD. „Já potkala Babiše na Opatově mnohokrát i na autobusové zastávce. Nebojí se jít mezi lidi,“ poznamenala Marie.

Jak je vidět, zdánlivě obyčejná cesta metrem dokáže víc než šňůra brífinků a zasedání vlády, když na to přijde. A bunda, která stála balík, je rázem zapomenuta.

5
fotek

Další články

Načítám