Hlavní obsah
Článek

Herečka Sabina Laurinová (52) vypadá, jako by zapomněla stárnout. Když v letních šatičkách vyrazila na setkání před zahájením letní sezóny Divadla Kalich, mnozí by si ji zdálky spletli s náctiletou dívenkou. Zblízka už ale bylo vidět, že je po nabitém roce dost unavená.

Už si opravdu potřebuji odpočinout a vyhlížím léto, kdy budu mít volno i od natáčení. V létě mám jen pár divadelních představení, například právě tady na letní scéně pod Žižkovskou věží. Budu mít ale dost volného času a těším na výlety a hlavně regeneraci,“ souhlasila v rozhovoru pro Super.cz Sabina.

V plánu má cesty po Česku, ale s dcerami chce na týden také k moři. „Každoroční dámskou jízdu si nenecháme ujít, i když je stále složitější skloubit čas. Zájezdy jsou také během léta bohužel nejdražší, ale jindy čas nemáme. Vždycky jsem v létě cestovala, potřebovala dohonit ten běžný život, na který přes rok nebyl čas, načerpat energii i zkušenosti. A k moři rozhodně chci,“ krčila rameny.

Sabina miluje plavání, tak nám v našem rozhovoru dala i pár tipů, kam z Prahy vyrazit k vodě. Bazénům se snaží vyhýbat, zvlášť těm veřejným. „Mám radši větší soukromí. Ale když není jiná možnost, tak mám bazén kousek od svého bydliště,“ prozradila, že v plavkách ji můžeme vidět v bazénu na Barrandově.

Další články

Načítám