Hlavní obsah
Článek

Na konci letních prázdnin zabalila Natálie Grossová kufry a vyrazila k moři. Poslední volno před začátkem divadelní sezony se zpěvačka rozhodla trávit na dovolené. Fanoušky tak ani ona neochudila o fotky v plavkách.

V oranžových dvoudílných bikinách se mladá zpěvačka nechala zvěčnit na přídi lodi. „Krásná a okouzlující žena,“ vysekl jí hned poklonu jeden z fanoušků. „Sexy kočka,“ stálo v dalších zprávách od potenciálních nápadníků. „Moje budoucí přítelkyně,“ napsal dokonce jeden z mužů, který má stejně jako řada dalších aktuálně smůlu.

Natálka je už od loňska šťastně zadaná. Její nizozemský přítel se dokonce rozhodl odstěhovat se za mladou zpěvačkou do Prahy a čas od času s ní vyrazí i do společnosti. Natálka, kterou mnoho lidí zná z muzikálů, se v poslední době začala více věnovat i sólové dráze a s hudbou jí pomáhá právě její partner.

„Můj přítel mi dělá hudbu, aranže a podklady k tomu. Je skvělý a strašně šikovný. Je fajn, že se vzájemně doplňujeme, že já zpívám a on mi dělá hudbu,“ svěřila se pro Super.cz Natálie, která se právě i během léta věnovala přípravě nových hitů.

Další články

Načítám