Hlavní obsah
Článek

Bohuš Matuš (51) s manželkou Lucií (21) přezpívali píseň Knoflíky lásky, kterou fanoušci znali pouze v podání zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové a Petra Sepéšiho. Nápad přezpívat ikonickou píseň nevznikl v hlavě manželů, ale producentky seriálu Iveta.

„Byli jsme oslovení, zda bychom si nějaký duet na koncertě Pocta Ivetě, který se koná v září v Lucerně, nezazpívali. Získali jsme od ní poklad k duetu Knoflíky lásky, čímž bych chtěla utnout hloupé spekulace, že jsme písničku nezákonně použili a podobně. Zkusili jsme si ji tedy v domácím studiu manžela nahrát a čekali na reakce lidí, abych se rozhodla, zda budu moct ještě na společném vystoupení zapracovat, nebo to bude propadák a bude lepší vystoupení odmítnout,“ uvedla Lucie Matušová pro Super.cz.

Ač Lucie nemá se zpěvem takové zkušenosti jako její manžel, tak se dočkala krásných ohlasů.

„Tolik pozitivních reakcí a komentářů mě dojalo. V žádném případě nechci a ani nemůžu Ivetu kopírovat nebo nahradit. Zpívám to pro sebe a pro lidi, kteří ji milovali, vážili si jí a nepatřili do skupiny těch, kteří jí tak nesmírně ublížili. Spousta interpretů zpívá převzaté písně, diváci je na koncertech vyžadují. V tomhle ohledu máme svědomí čisté a doufáme, že písníček tedy bude víc,“ podotkla maminka tříleté dcerky Natálky, se kterou se rodiče chystají i na zahraniční dovolenou.

„V září bychom chtěli na Tenerife a příští týden jedeme do Lednice, kde bude Bohouš zpívat Noc na Karlštejně, tak jsme to spojili s dovčou. Určitě ještě pojedeme na Dolní Moravu, kde to Naty absolutně zbožňuje,“ dodala krásná blondýnka.

Další články

Načítám