Hlavní obsah
Článek

Jaromír Soukup (55) se už koncem listopadu utká ve svém druhém boxerském zápase v organizaci Clash of the Stars. Jeho soupeřem bude zkušený bijec Karlos Benda, na kterého se podnikatel už nějakou dobu intenzivně připravuje.

„Těším se, bude to určitě poslední zápas v životě. Vždycky trénuji naplno. Karlos Benda je dobrý soupeř, o hodně mladší, tvrdý, tak to bude takový zápas, a myslím si, že bude dobrý,“ svěřil se Jaromír Soukup Super.cz. V minulém turnaji porazil kontroverzního Aleše Bejra, který několikrát fauloval.

Zápas s Karlosem tak bude zajisté profesionální podívanou. Připouští si Jaromír nějakou nervozitu? „Nervy jsou klasické předzápasové, člověk spíš zpytuje sám sebe, co může udělat lépe, nebo hůř. Ale ne, nervy určitě ne,“ řekl.

Jaromír Soukup se navíc nedávno dostal do potyčky s manželem Agáty Hanychové Miroslavem Dopitou (40), a právě Jaromír si odnesl výrazné podlitiny v obličeji a měl i zavázanou ruku. Někteří fanoušci Clash of the Stars se tak prvně obávali, zda k zápasu vůbec dojde, případně zda zvládne Jaromír trénovat.

Potyčka a následné zdravotní indispozice už ale podnikatele nijak neovlivňují. Zároveň řekl, že se k provokaci ze strany Dopity nechce vyjadřovat. „Teď už ne, tuhle provokaci Dopity nechci komentovat. Drogového dealera opravdu komentovat nechci,“ dodal.

5
fotek

Další články

Načítám