Hlavní obsah
Článek

Je to pár dní, kdy Michaela Kuklová (56) opět pobývala na dovolené na svých milovaných Maledivách. K tomuto pohádkovému souostroví má Míša velkou citovou vazbu. Právě zde byla před lety na dovolené se svým prvním manželem Jiřím Pomejem (†54). Pohled na Indický oceán v ní tak budí krásné vzpomínky.

Její pobyt si samozřejmě užívají i fanoušci, protože se Míša ukázala v bikinách. I když je herečka už zpátky, sdílela ještě poslední střípky z letošního cestování, a tak si lidé mohou charismatickou brunetku na nějaký čas naposledy prohlédnout v plavkách.

Fanoušci se opět shodují na tom, že herečka vypadá roky stále stejně, a také opět padala slova o genetickém jackpotu. „Už tě miluju 30 let a vypadáš stále stejně,“ objevila se první obdivná slova pod fotkou. „Míšo, Vy jste pořád stejně krásná a sympatická. Roky Vás mám ráda. U Vás se snad zastavil čas – nestárnete, ba naopak,“ přidala slova chvály vzápětí další sledující.

Ano, Míša má skutečně ve vínku dobré geny. Na jaře se totiž herečka pochlubila fotkou v Římě, kam vyrazila se svou osmdesátiletou maminkou, a už při prvním pohledu na snímek je jasné, že by si nikdo její věk netipnul ani náhodou.

Další články

Načítám