Hlavní obsah
Článek

Rodina a přátelé se ve středu rozloučili s tragicky zesnulou zpěvačkou Victorií Velvet (†40). Poslední rozloučení se konalo v pražském kostele Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad. Vstup do kostela byl pečlivě hlídaný, dovnitř se dostali pouze ti, kteří měli pozvánku na své jméno.

„Na přání rodiny, která se chce důstojně rozloučit se zesnulou, půjde o soukromý obřad v kostele,“ informoval Super.cz zdroj z okolí rodiny. Všichni pozvaní smuteční hosté byli kontrolováni před vstupem do kostela, kde se museli prokázat občanským průkazem.

Zpěvačku vynesli do kostela v bílé rakvi. Před vchodem do kostela nechyběla ani kondolenční kniha, zpěvaččina fotografie a bílé svíce. Smuteční hosté dorazili s bílými květinami. Ze známých osobností přišla na obřad herečka Lucie Černíková či zpěvačka Kate Matl (45).

Victorii podle tureckých médií zabil její manžel Thomas Blyth, který pak obrátil zbraň proti sobě. Rodinnou tragédii ale stále vyšetřuje policie, která nevyloučila, že vraždil někdo třetí.

Maminka Victorie a její sestra Alexandra se nyní starají o zpěvaččiny tři děti.

Další články

Načítám