Hlavní obsah
Článek

Moderátor Evropy 2 Petr Říbal a bývalá finalistka České Miss Michaela Říbalová se každým dnem stanou rodiči. Těsně před odjezdem do porodnice známý pár zachytil netrpělivé chvilky vyčkávání na první signály, že porod je zde. Videem pobavili internet.

„Čekáme miminko. Dva roky očekávání, smutku, naděje. Ale vyšlo nám to a v srpnu budeme rodiče. Podařilo se to spontánně těsně před plánovaným umělým oplodněním. Je to zázrak, za který jsme extrémně šťastní. Ono se to fakt děje! Budeme rodiče,“ těmito slovy oznámili PetrMíša Říbalovi radostnou novinu v podobě očekávání miminka v polovině března na sociálních sítích. Zanedlouho poté odtajnili, že čekají holčičku.

Malá princezna jejich domácnost obohatí již brzy. Do termínu porodu Míše zbývají jen 2 dny a pár nyní netrpělivě vyčkává na první signály k výjezdu do porodnice.

Právě tyto nedočkavé chvilky plné napětí Míša s Petrem zachytili na video, kterým pobavili internet. „Tak už?“ „A už?“ ptá se nadcházející tatínek své těhotné partnerky humorně na záběrech. „Vtipné, ale krásné!“ reagují fanoušci. Míša při té příležitosti zveřejnila dost možná poslední snímek s těhotenským bříškem.

Další články

Načítám