Hlavní obsah
Článek

Tragická smrt zpěváka Liama Payna (†31), který se proslavil v chlapecké kapele One Direction, zasáhla nejen jeho nejbližší, ale i tisíce jeho fanoušků a kolegů po celém světě. Liam byl nalezen mrtev po pádu z balkonu ve třetím patře luxusního hotelu v Buenos Aires.

O jeho posledních chvílích promluvila pro britský Daily Mail žena, která přinesla děsivé svědectví z hotelu, kde Liama náhodně potkala a měla možnost s ním mluvit. Některá slova se jeho fanouškům nebudou moc dobře poslouchat.

Paní Rebecca, IT konzultantka z Washingtonu, přijela do hotelu společně se svými kamarádkami. Jeden z apartmánů, na který ženy čekaly, byl ale stále obsazen. Liam Payne totiž nedodržel check-out. Zpěváka poté dámy potkaly u výtahu. Liam se díval směrem k nim a působil podivně.

„Věděly jsme, kdo to je, ale nijak jsme to neřešily, když přijel výtah, najednou bez jakéhokoliv pobízení řekl: „Ano, jsem Liam! Nastupte se mnou do výtahu, miluji mazlení.“ Rebecca do výtahu nakonec nenastoupila, ač by za podobnou nabídku daly Liamovy fanynky možná celé své jmění, některé její kamarádky ale ano. I ve výtahu se prý zpěvák choval neobvykle. Ptal se, odkud jsou a měl nemístné řeči na jejich národnost. „Á, vy jste Američani! Bydlím ve West Palm Beach. Znám Američany, jste šílenci! Jste ku*evsky nebezpeční!“ říkal dívkám. Jednu z nich pak popadl a naoko dělal, že ji škrtí, zjevně aby vzbudil rozruch.

Liam Payne na jednom z posledních snímků. O několik minut později zemřel.

Rebecca se později vrátila do foyer hotelu. A brzy nato se tam opět objevil i Liam, který netušil, že mu zbývají poslední minuty života. Rebecca popsala to, co už policii řekli pracovníci hotelu.

Liam se začal chovat agresivně a zdemoloval svůj notebook. „Mám nevidomého příbuzného a uvědomila jsem si, že z nějakého důvodu měl Liam notebook nastavený tak, že pokaždé, když pohnul myší a najel na text, počítač nahlas řekl, kde se nachází kurzor. Myslela jsem si, že to dělá, aby na sebe upozornil. Poté otevřel e-mail a nějaká zpráva ho zjevně rozrušila. Najednou vzal počítač, zakřičel „sakra, kámo“ a začal s ním mlátit o zem,“ popisovala Rebecca děsivé chvíle v hotelu.

I tak se ale Liama šla zeptat, zda je všechno v pořádku. A právě odpověď slavného zpěváka zjevně nepotěší jeho skalní fanoušky. „Býval jsem v boy bandu a to je ten důvod, proč jsem v prd*li,“ nechal se slyšet a přidal i další vulgarity.

Pracovníci hotelu už mezitím volali policii, Liam se totiž choval agresivně a roztěkaně, podle svědků působil „jako by byl na drogách“. Poté nastoupil opět do výtahu, ale za pár minut se do hotelové haly znovu vrátil. „Znovu se vrátil, ale zakopl, spadl na tvář a rozvalil se na podlahu. Hotelový personál se mu snažil pomoct, Liam poté nastoupil znovu do výtahu, ale o pár minut později došlo k tragédii…

4
fotky

Další články

Načítám